25 maj 2010

V:s födelsedagspresent
Men vad jag är trött på det här. Bilder som vänder fel väg, alltså. De ÄR sparade rätt väg. De går inte att vända upp och ner heller. Jag har testat olika mallar. Jag har testat att placera dem annorluna (till hgöer, till vänster, centrerat, fritt). Jag har testat publicera bilderna som liten, mellan, stor. Jag har testat allt jag bara kommer på. Vet du vad man kan göra för att få det rätt?

Nåja. Jag tyckte att listan på obloggade alster och saker på g var så lång och klumpig så jag lade den i den högra spalten i stället.

Gudsonen V fyllde 2 år för snart en månad sedan. Jag var lite orolig över vad han skulle tycka om ett paket utan kläder, men det verkade gå hem :-) Får se hur det blir om ett år ;-) Han har en del fante-plagg i sitt skåp från förr, och den här gången fick han en moln-t-shirt, matchande hoodie och pösbyxor. Byxorna har olivgröna stickningar för att matcha resten, men i övrigt är de neutrala för att passa ihop med andra färger också.

Mönster: Ottobres Octopus till t-shirten, storlek 92. Jag tycker att den ser bred ut här men har inte upplevt den så när den är på ... Eget till hoodien, storlek 92, Yrväders till byxorna, storlek 86/92.
Material: Velour och manchester från Myllymuksut, moln från Jny, grön mudd från Linnan Kangas och brun mudd från Eurokangas
Tråkigt: Bilderna ...
Roligt: Att fodra huvan - det blev ju så fint. Dessutom gillar jag byxmönstret :-)

7 kommentarer:

Lottaspace sa...

Vad fina!
Bra tips med listan på sidan, kanske jag härmar..
Angående sneda bilder. Hade problem med det där förr, men nu gör jag alltid mina inlägg i ett program som heter windows live writer, som man kan ladda ner gratis. Det är mycket lättare och då behöver man inte vara kopplad till internet heller då man gör inläggen. Där går det också att enkelt redigera bilder. Typ klippa och så. Rekommenderar.

Hello sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hello sa...

Galet irriterande med bilderna! Jag har inga tips, men jag ska testa Lottas tips här ovanför, eftersom jag också är drabbad.

Fina plagg han fick, gudsonen.

Och jag slant här ovan, så det tog jag bort och så blev det en riktigt kommentar...

Roblin sa...

Jag skriver också via Live Writer och det är väldigt smidigt.
Annars kan jag tänka mig att det är så att bilderna ser rättvända ut på datorn, eftersom många bildbehandlingsprogram har en auto-rotera funktion inbyggd när bilderna visas. När man sedan använder bildfilen i ett annat program ligger den åt "fel" håll - som då egentligen är rätt håll eftersom kortet togs på den ledden.
Blev i vilket fall som helst en finfin födelsedagspresent!

sorkmor sa...

Snygga kläder :) Tyvärr kan jag inget om datorer men du har redan fått lite tips såg jag :)

makrill sa...

Jättfina kläder!! Hoodien är bara för läcker!!

fante sa...

Tack :-)

Och halleluja! Windows Live Writer har åtgärdat mitt problem :-D Ska blogga om det snart. TUSEN TACK!