10 maj 2010

FörvaringJag har redan en längre tid försökt göra mig av med diverse småbitar som bara ligger och skräpar och tar utrymme. På den översta bilden ser ni tre vändsydda småbörsar i vaxad bomull. Den största har svart foder (sånt där halkigt) och de två andra randig bomullsväv. Dragkedjorna är alla 15 cm och alla ha avsydda hörn. Allt material från gömmorna och eget mönster.

På den andra bilden ser ni ett försökt till att bli av med fula plastpåsar. De här påsarna är nämligen till för mina pågående virkprojekt, och tro det eller ej, men det är bara två av dem som är i användning för tillfället :-) Det gula tyget är Marimekkos underbara Appelsiini, det turkosrandiga är från Ikea och de två andra från Eurokangas. Allt material är från gömmorna. Påsarna är lite olika stora för att jag brukar hålla på med olika stora projekt :-)

På den tredje bilden ser ni en ny butikskasse. Vi har en del från förr, men de flesta har något fel (för stor, för liten, för långa handtag, ...). Den här har jag sytt enligt Heimlagas mått och beskrivning. Den här är inte heller perfekt. Den är onödigt stor. Däremot tycker jag att tyget är superfint (från Ikea).

3 kommentarer:

jejja79 sa...

oj vad du har legat i =) 5 inlägg på en gång. Superfina grejor och tycker nog att den apelsinformade grytlappen var supersnygg =)

Simsalabim sa...

Vilka bra idéer för att göra sig av med resttyger!

Titta gärna in på min blogg och var med och tävla om en Simsalabim-klänning och mössor.

fante sa...

Tack :-)