14 december 2008

En apa till


Jag kunde inte låta bli att göra en till :-) Det är så praktiskt att kunna handarbeta tyst ibland. Och nu har jag lärt mig att byta färg ;-)

Kom ihåg: Lägg in påsen med plastkulorna i ben och armar innan benen/armarna är för långa ... Och om de blir för långa så funkar det bäst att sy påsen av fleece, inte mudd. (Ja, jag använder pyttesmå restbitar till påsarna och den här gången testade jag att sy dem av mudd. Funkade inte. Påsen blev bra men jag fick inte dit den och höll på att bli tvungen att amputera apan. Eller kanske man inte kan kalla det amputera då benet inte ens var fastsytt ;-) Men jag höll på att bli tvungen att virka ett nytt ben då påsen fastnade.)

10 kommentarer:

Retro Elephant sa...

Den apa blev riktigt söt, lite retro känsla med färgerna :)

//Lina

Carolina sa...

Jättesöt apa! Var köper du plastkulor?

Susanna sa...

GOSEAPA! Var finns mönstret till denna? eller har du frifräst?

kela sa...

herre gu va söt :-D Blev helt förälskad i denna lilla apa :-D Tänk om man ändå kunde sy :-o :-D ,-)

kram kram kela

fante sa...

Tack alla :-)

Plastkulorna hittade jag på Presento i Åbo (Finland).

Tyvärr är jag inte så skicklig att jag klarar av att virka utan mönster - än. Nu minns jag ju inte var jag hittade det, men jag sökte på crochet pattern monkey och så hittade jag den. Säg till om du inte hittar den så ska jag se om jag har tur igen :-)

Thea sa...

Men vilken söt!!! Färgvalet med ränderna så är ju helt underbart!!

fante sa...

Tack :-D

Lykke sa...

SÅ kul!! Elsker fargene hans :)

fante sa...

Tack :-)

disa sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品