8 juni 2009

Chubby x 2


Jag riktigt såg det här inlägget framför mig, men fiskfotona fint bredvid varandra, men tror ni inte att jag stötte på mitt gamla problem igen :-( Den ena bilden vägrar vända sig rätt ... Suck!

Hur som helst så har jag virkat ett par feta fiskar :-) Den gulgröna bor hos syrran (hon med bebisen kvar i magen) och den andra har M valt själv, färgerna och allt :-D

Mönster: MyGurumi
Material: Rowan wool, nallade lite av ekoullen från ekobytet till ögonen
Tråkigt: Att fenorna var så besvärliga, men kanske de blev ok i alla fall
Roligt: Att det gick så snabbt :-)

13 kommentarer:

Moster Mallu sa...

Va söta! Ska inte systern med bebisen utanför magen få någon? ;)

od Andulky sa...

Så himla söta!!

Strömming sa...

Supersöta!

Karin sa...

Hej, jag är ny i amigurumi-träsket. Skulle du kunna hjälpa mig med tolkningen av mönstret till ryggfenan på chubby? Jag får inte till starten: start in 2nd chain from hook: sc6, m3 into last chain, turn, sc6.

Vilket är "last chain"?

[ LiEmEl ] sa...

ooooh dessa var ju riktigt bedårande söta.. missat dom innan, såga att du skrivit i min blogg.. va mena du med att du inte fått det kommenterat ?? =)
jag har gått o blivit med overlock idagarna, sååå glad, min allra första overlock =)

fante sa...

Tack alla :-)

Mallu: Den som lever får se ;-)

Karin: Jag är också ny och jag hade stora problem med fenan ... Nu ser ju inte min fena ut som den på bilden så någonstans har jag tolkat fel, men så här gjorde jag: När jag har virkat åtta luftmaskor vände jag på virkningen och började virka fm (hoppade över den första lm = start in 2nd chain from hook). Sedan virkade jag 1 fm i vaje lm, förutom i den sista där jag virkade 3 fm (alltså i samma maska). Sedan vände jag på hela grejen igen och virkade 6 fm. Förstod du? ;-)

LiEmEl: Grattis till det superba inköpet :-D När man en gång har en förstår man inte hur man har kunnat vara utan ;-) Med min kommentar menade jag bara att jag har sett mycket fint i din blogg men inte kommenterat det. Jag följer alla bloggar via reader och orkar sällan gå in i själva bloggen ... Vaddå lat?!? ;-)

Karin sa...

Aha, tack så mycket! Jag tänkte helt fel i starten och började med 6 fm i "2nd chain from hook" När du förklarade tändes ett ljus! Nu är fenorna klara, men inte fastsydda än. Jag är väldigt nöjd med att stjärtfenan virkades utan problem. Åter igen, tack!

Karin sa...

Min chubby: http://skorpansblogg.blogspot.com/2009/06/en-fisk-med-fenor.html

kaoz sa...

Åå så søte, og så utrolig stilige!!!

fante sa...

Kaoz: Tack :-)

Karin: Vad bra om du fattade vad jag menade :-) Och vad fin din fisk blev - mycket finare än mina :-D Undrar just om jag gör rätt eller om jag bara inte kan virka fint. Fenorna blir inte bra ... Speciellt inte ryggfenan.

Retro Elephant sa...

Väldigt söta!

fante sa...

Tack :-)

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品