6 januari 2013

På beställning

IMG_6953
Den här tröjan beställdes av min kompis och den åkte iväg till en liten pojke i England som älskar Mårran. Och det är lite klent med Mårror på kläder … Storlek 104.

IMG_6971
En gammal studiekompis lade in en storbeställning, och här är en del av den. En tröja i storlek 134 och en body i storlek 86.

IMG_7054
En annan kompis har en tågtokig son. Till honom fick det bli en mössa i storlek 52/54.

IMG_7057
IMG_7058
En syskonbeställning av en kompis. De här hamnade i Sverige. Klänningen i storlek 104 eller 110 och tröjan i 122.

IMG_7064
Underbara retrobyxor i fina hjärtan. Pryder en liten fröken. Storlek 50/56. Onödigt breda var de, så vi får hoppas att mamman ger henne grädde så sitter de snyggare.

IMG_7071
En femåring visste precis vad han ville ha: En mössa med en guldstjärna på. Storlek ca 54. Eftersom den gärna fick vara baggy sydde jag en testmodell (den röda) först. Och använde mig själv som modell, eftersom våra barn har för små huvuden …

IMG_7090
Den här misstänker jag blev en julklapp till en liten flicka på 13 månader. Den hämtades nämligen den 23 december :-) Storlek 86.

IMG_7065
Och min storkund förälskade sig i de här fiskarna. Tyvärr blev det strul med beställningen, och det gick inte att få mera av tyget heller eftersom det var slutsålt. Ingen annan kompensation heller. Surt.

Mönster: Egna
Material: Ränder och moln från Jny, tåg från Jofotex, bilar och hjärtan (båda i velour) från Ika syr, Klöver från Michas (?), svart jersey minns jag inte, rosa féer från Österrike och Laulukalat i stretchfrotté från Selia.
Bäst i dag: Jag har massor med inspiration!
Sämst i dag: Sista lediga dagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Såg boddisen med Mårran och undrar vart din kompis fått tag på den?? Min son älskar Mårran och jag vill gärna köpa lite kläder med henne på men kan inte hitta någonstans! Snälla hjälp!! :)

fante sa...

Hej!

Jag ber som ursäkt för det sena svaret. Jag har inte köpt tröjan. Jag har sytt den själv.