6 maj 2009

Tre tröjor till
"Problemet" med barn är ju att de växer, så M behövde fler tröjor :-D Problemet hemma är tidsbristen, men några har jag i alla fall hunnit sy.

Mönster: Eget i storlek 92
Material: Tandtyg från Stoff och Stil, turkos interlock från jnydesign, brun mudd frpn Eurokangas, landskap, gul interlock, gul sweatshirt och gul mudd från Jofotex, igelkottar från Myllymuksut
Tråkigt: Att de gula kantbanden på den tredje tröjan blev lite väl snäva ... Men när det inte funkar längre är det bara att klippa bort och ersätta med mudd :-)
Roligt: Bambutyget (det med igelkottar) är så mjukt och skönt, och så blev M så förtjust i flugsvamparna på landskapströjan ;-)

8 kommentarer:

Hello sa...

Jo, den där kombinationen växande barn och tidsbrist är inte alltid den bästa... Du lyckades ju bra i alla fall!

Flugsvampar...??? De har jag inte ens sett! :)

Lilla NovaK sa...

Vilka fina tröjor! Vad snyggt det var med gult till landskapstyget, det är en kombination jag inte sett förr!

Sara sa...

Vilka härliga tygkombinationer! Älskar brun och turkos tillsammans. Även de andra tröjorna var jättefina, härlilgt med gult till sommaren.
Sara

Strömming sa...

Härliga tröjor!

Jag har varit sugen på dessa bambutyg ett tag, är de så härliga i kvaliteten som man hoppas? Bambu är ju så mjukt och gosigt och tygerna på fina.

Skulle du kunna berätta vad det står på deras hemsida om leverans utanför finland? :D

fante sa...

Tack :-)

Hello: du får nog titta en gång till då :-D

Strömming: Jag kan inte riktigt uttala mig om kvaliteten än för vi har inte hunnit tvätta den där trööjan så många gånger än, men hittills är jag nöjd. Det är verkligen supermjukt och skönt, men lite sladdrigt att sy i. Men man kan kanske inte få allt ;-)

De levererar utomlands, frakten enligt posten avgifter. Jag kan nog hjälpa till sedan om det blir för svårt :-)

Strömming sa...

Ok, Tack! Jag återkommer då med lite översättarhjälp när jag får råd att beställa... men ack så jag vill ha dessa kottar och apor och annat fint bambutyg!

Spenatmamman sa...

Tack för paketet Fante! Så himla finna grejer du har skickat!

Jag har precis bloggat om det med bilder och allt. Jag tror N kommer att sova med mössan på sig i natt, krampaktigt hållandes en köttbulle i handen :D

fante sa...

Vad kul att ni tyckte om det :-D Nu ska jag knåpa ihop ett mejl till dig ;-)