4 april 2008

T-shirtar


De här har jag hållit på med de senaste dagarna. Det skulle inte bli så här många t-shirtar på en gång, men det ena ledde till det andra och plötsligt var de bara fyra ;-)

Egentligen är det riktigt kul att sy många likadana grejer på en gång. Det går så mycket snabbare. Men när man kommer till ett tråkigt moment känns det som om det aldrig tar slut ;-)

Jag är inte så nöjd med den orangefärgade. Jag gillar inte teckensnittet. Men nu vet jag det till nästa gång. De andra är helt okej. Elefanterna gillar jag verkligen (även om trycket inte blev så bra då jag slarvade lite), men vad det var svårt att rita en elefant :-o Jag kan ju inte rita, vilket jag aldrig borde få glömma, men när man inte hittar något färdigt som duger ;-) Jag vet dock inte hur många elefanter som såg ut som isbjörnar :-o :-D

Mönster: Ottobre 4/06, storlek 80, de turkosa helt utan sömsmån, de andra saknar sömsmån i sidosömmarna
Material: Trikå från E-slöjd, brunt kantband (Nanso) från Muotinappi
Tråkigt: Att tråkiga moment tar så lång tid, att teckensnittet var så fult
Roligt: Att elefanterna blev så fina, de glada färgerna, att det gick så snabbt

3 kommentarer:

mari78 sa...

Äsch då, fanterna blev ju jättefina! Nog är det smidigt alltid att sy fler av samma. Allra helst när man som jag "bara" har en vanlig maskin och ingen overlock. Då är det lite mer planerande för att det skall gå så fort som möjligt ;-)

Gekko sa...

Nämen vad ambitiöst att sy fyra så snygga men helt olika t-shirts samtidigt! Jättefina, som allt annat i din blogg! :-)

fante sa...

mari: Tack :-) De duger. Borde bara lära mig att inte bli för självsäker, för det är då det blir klantfel ;-)

gekko: Tack :-)